snow

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ!!!



Με ζάχαρη, κουδουνάκια, χρώματα και πολύ πολύ χρυσόσκονη προσπαθήσαμε να αγγίξουμε λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων. 


Παίξαμε παιχνίδια, γράψαμε χριστουγεννιάτικες λέξεις και ευχές, μετρήσαμε στολίδια και φάγαμε πολλά σοκολατάκια μετρώντας αντίστροφα τις μέρες έως τα Χριστούγεννα.  Γράψαμε το καθιερωμένο γράμμα στον Άγιο Βασίλη, 
ορκιστήκαμε ότι ήμασταν τα καλύτερα παιδιά και ζητάσαμε ένα μεγάαααααααλο δώρο  και αφήσαμε το καλικαντζαράκι που κρύβεται μέσα μας να ξεπηδήσει και να παίξει για λίγο ελεύθερο. 













 Ακούσαμε καθηλωτικές μελωδίες, διαβάσαμε με ευλάβεια την ιστορία της γέννησης του Χριστού, φτιάξαμε γλυκά, τραγουδήσαμε τα κάλαντα και ευχηθήκαμε μέσα από την καρδιά μας να είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου καλά και να έχουν μία ζεστή αγκαλιά.









Σαν εκδήλωση επιλέξαμε το Φανουράκειο Ιδρυμα  όπου στεγάζεται η Στέγη Ανιλήκων για να τους επισκεφτούμε, να ανταλλάξουμε ευχές και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί τα κάλαντα.  Ευχαριστούμε τους γονείς για την άμεση ανταπόκριση τους στις ανάγκες του Ιδρύματος καθώς και τα παιδάκια μας για την καλή τους διάθεση και τις ευχές τους μέσα από τα βάθη της καρδιάς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου